Friday, 23 December 2011

Download Video From Youtube

Now, i wanna teach you how to download video from youtube.
i think most of them already know,
but for those who dont know, you can try this! ^^

Fisrt, you have to download java software, click http://www.java.com/en/download/index.jsp
done? ok

kemudian pilih la video yg korang nak kat youtube tu,
haa~ copy URL dia..
open http://keepvid.com/
nampak tak kotak kosong kecik tu? paste kat situ.
dan click download..

lepas tu click run dan dia akan keluar format ape yg korang nak!
utk handphone, amek la format 3GP..

happy trying :)

Saturday, 17 December 2011

Coffee Art

HEHE, i know this will be old news :)
but i don't care! i wanna post it! kekekek

kalau dah kate seni tu mcm mcm boleh buat! 
Haha, oleh kerana aku berminat dlm bidang seni,
jadi aku pon berminat nak post pasal Coffee Art nih! haha
aku nak sangat try buat tapi..................

Coffeeeee

Tigerr ?

Errr =,=

Cute nyeeee

Orang Salji :)

Anime girl

Eye 

Alaa, ni mcm anime ape tah

Swan Lake 

Miooo

Simba

Mr. Rabbit