Sunday, 10 November 2013

Return to Lendu

Assignment semakin hampir, dan cuti pun dah nak habis. Kemalasan semakin kemuncak, kalau lah aku boleh buat karangan aku dah buat tapi aku tau aku tak hebat! 

23 November ni dah kena daftar , bukan tak teruja nak masuk sem baru, maklum lah sem senior part 3, cuma tak tau kerja apa pulak kitorg kena tempuh. Cukup seksa dgn keje sem 2, tapi tak pe :) dah nama pun belajar. Apa benda yg senang dlm dunia ni? Nak mengundi pun susah. Pegi toilet pun kena bayar. 

Tapi apa pun, kena lalui jugak benda tu, mana boleh tinggal, penat aku habis duit.. Lagi pun kata mama klu tak habis belajar tak boleh kawin. NONONONO benda tu tak kan terjadi. Aku musti kawin, musti ! 

No comments:

Post a Comment